za 21 juli: Niagara Falls

We hebben echt genoten in de lodge. Wat een rust en schoonheid. Het enige wat irritant was, waren de steekvliegen op de weg terug naar de parkeerplaats. Isis en Felix mochten mee in het karretje, maar Felix wilde liever lopen, zo konden Isis en ik de bagage alvast in de auto doen.

Op weg naar Niagara Falls eten we bij Stella’s place, een klein tentje bij Love sick lake, heerlijke hamburgers. Het is haar signature dish en dat is niets te veel gezegd.  Dichterbij Toronto wordt het steeds drukker op de weg en we belanden uiteindelijk in een dikke file. Het duurt wel tot bijna zes uur voordat we in ons hotel zijn bij Niagara Falls. Een groter contrast kun je je bijna niet voorstellen. Van bijna totale stilte in de natuur naar totale kermis gekte bij Niagara Falls. Maar goed, het is ook echt wel een bijzondere plek, natuurgeweld ten top. We zitten op de 29e verdieping en kijken vanuit onze kamer zo naar beide watervallen. Echt wel heel bijzonder. Ik dacht even dat ik gek zou worden door deze mensen massa’s, maar het uitzicht vanuit de kamer is toch echt de moeite waard.

We gaan nog een hapje eten, maar het lukt niet om een reservering te maken bij Il Sorriso. Helaas is het eten van het alternatief niet echt goed. Maar daar maken we maar verder geen woorden aan vuil. We weten nu in ieder geval, dat we voor morgen op tijd een reservering moeten maken. Morgen gaan we op de boot en met de helikopter, dus het beloofd een bijzondere dag te worden.

Het actuele weer in Niagara Falls

2 antwoorden op “za 21 juli: Niagara Falls”

  1. wat een mooie bijzondere reis zijn jullie aan het maken. ik vind je reisverhalen heerlijk om te lezen. heel veel plezier nog met elkaar 😀

    1. Hi Ingrid, wat leuk dat je reageert op het blog! We hebben net 5 hele volle dagen NYC achter de rug en hebben nu een fantastisch huis in in Cap Cod. Even bijkomen van alle drukte, blog bijwerken, lezen en nietsen. We zitten vlakbij het strand en het wordt mooi weer, dus dat gaat vast goed komen. Vandaag hebben we lang gereden en in de auto heb ik al veel geschreven. Nu eindelijke weer online, maar ik denk dat we eerst maar eens een nachtje gaan slapen. Groetjes en tot binnenkort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *