zo 15 juli: vertrek naar Toronto

Zondagochtend half 5 gaat de wekker. Het is een mooie ochtend met een opgaande zon, die schuin van rechts over de snelweg in ons gezicht schijnt. We brengen de auto zoals altijd naar de mensen van Airport Parking, die ons geheel probleemloos vlakbij de incheckbalie van de KLM afleveren, super service!

De vlucht naar Toronto is ongeveer 8 uur en dat betekent dat je twee uur later  lokale tijd aankomt. Buiten is het 30 graden. We krijgen een grote Amerikaanse GMC mee, die de autoverhuurder anders terug had moeten brengen naar de VS, een taak die wij nu over kunnen nemen. Zij blij, wij blij!

Ons appartement ligt in een wijk op een kwartiertje van het centrum. De huizen zijn allemaal meer dan honderd jaar oud en hebben allemaal hun eigen karakteristieke uiterlijk.  Vroeger was dit een hele chique wijk waar je alleen kon komen als je er woonde. Achter in de tuin staan nog schuurtjes waar vroeger de paard en wagens van de bewoners in stonden.  We hebben een ruim appartement met airco (wel zo lekker bij 30 graden) en 6 prima bedden.  Dat is wel eens anders… Er worden wat eerste boodschappen gedaan en de wijk wordt een beetje verkend. Het was een hele lange dag voor iedereen, dus om 22:00 lokale tijd liggen we allemaal al heerlijk te slapen.

Het actuele weer in Toronto

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *